Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands hälso- och sjukvård cannot guarantee the accuracy of the translation.

ÅHS rekrytering text om ÅHS

Lediga tjänster

Ansökan görs enligt angivelserna i respektive annons.

Vi använder rekryteringstjänsten Kuntarekry 

All annonsering av ÅHS lediga tjänster sker via rekryteringstjänsten Kuntarekry. Också ansökan sker via Kuntarekry. De lediga tjänsterna finns även annonserade på ams.ax och listade på denna sida.

Om du är intresserad av SOMMARJOBB men inte hittar rätt tjänst - fyll i en Intresseanmälan så kontaktar vi dig!

pusselbitar

Tre lösningar på livspusslet

Vi erbjuder tre lösningar på livspusslet: Tid för livet. Plats för dig. Familjen är trygg.

Tid för livet
Arbetstiden för en läkare på Ålands hälso- och sjukvård är 38 timmar och 15 minuter per vecka. Kl. 08.00-15.45. Och tiden du använder för ombyte och lunch räknas in.

Plats för dig
ÅHS är en kunskapsorienterad organisation som vill inspirera till ett yrkeslivslångt lärande. Vi är ett stort litet sjukhus med bred kompetens och som en del av en engagerad arbetsgrupp skapar du din verklighet tillsammans med de andra samtidigt som du jobbar på din individuella utvecklingsplan.

Familjen är trygg
På Åland finns lugn och äventyr, trygghet och utmaningar. Vägen mellan hemmet och arbetsplatsen är sällan lång, vägen till skolan trygg och säker. Ett rikt utbud av kursverksamhet, träningsmöjligheter och kulturliv ger möjlighet till en fantastisk fritid för dig och för din familj.

Publicerad
Uppdaterad