Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands hälso- och sjukvård cannot guarantee the accuracy of the translation.

ÅHS rekrytering text om ÅHS

Lediga tjänster

Ansökan görs enligt angivelserna i respektive annons.

Vi använder rekryteringstjänsten Kuntarekry 

All annonsering av ÅHS lediga tjänster sker via rekryteringstjänsten Kuntarekry. Också ansökan sker via Kuntarekry. De lediga tjänsterna finns även annonserade på ams.ax och listade på denna sida.

Om du är intresserad av SOMMARJOBB men inte hittar rätt tjänst - fyll i en Intresseanmälan så kontaktar vi dig!

sommarkväll

Sommarjobba på Åland

Åland på sommaren är ett paradis! Om du vill ta ett stilla kvällsdopp från klipporna, hänga på festivaler, konserter och event, fylla fritiden med aktiviteter och arbeta med oss på ett sjukhus som kan kallas för ett stort litet sjukhus. Då är du på rätt. Just nu söker vi SOMMARJOBBARE till fler olika tjänster - se vår lista med lediga jobb. 

Det finns mycket att göra efter jobb om du vill! Golf, segling, simning, yoga, tennis, padel, naturstigar och gym är några saker du kan ägna dig åt på din fritid. Dessutom ligger Stockholm bara tre timmar bort och Åbo fem-sex timmars båtfärd bort. Du kan tex åka till Sverige på morgonen och vara hemma igen på kvällen.

På Åland är avstånden korta. I Mariehamn tar du dej enkelt fram till fots eller med cykel och du tar dej enkelt runt hela Åland på en dag med bil. ÅHS erbjuder en trygg arbetsplats och kan hjälpa till med boendet.

Bekanta dig med Åland via VisitÅland, kika in på ÅlandLiving och se hur andra som vill arbeta här har gjort, och du, hjärtligt välkommen till ÅHS!

Publicerad
Uppdaterad